Evenement Laten Filmen?

Een film van je evenement kan vele doelen bereiken. Zo kun je bijvoorbeeld sprekers live-streamen om online een groot bereik te halen of een sfeerimpressie laten maken. Een sfeerimpressie is een leuke en effectieve manier om je evenement te promoten. Stuur het na afloop als leuke herinnering en trek nieuwe bezoekers aan voor een volgende editie!

Waarom WV Films?

 • De hoogste kwaliteit voor elk budget
 • Vaste en duidelijke prijzen
 • We zijn flexibel en gaan tot het uiterste
 • Eén contactpersoon die altijd voor je klaar staat

Onze Werkwijze

Allereerst zullen we samen in gesprek gaan over jullie ideeën en plannen. We bespreken het evenement, je doelen en je doelgroep. Daarna gaan we kijken wat voor eindproducten we nodig hebben om de plannen te realiseren. Dit kunnen meerdere producten zijn, zoals een teaser voorafgaand aan het evenement, een aantal quotes van sprekers, een sfeerimpressie van het evenement of misschien wil je wel activiteiten live-streamen.

Als de plannen duidelijk zijn gaan wij alles plannen en regelen. Wij zorgen in samenspraak met jou als klant dat er een draaiboek komt voor onze crew en zorgen dat de juiste mensen op de juiste plekken staan.

Vaak wil je dat een sfeerimpressie na een evenement zo snel mogelijk verspreid kan worden. Wij kunnen snelle deadlines garanderen door een strakke planning.

Als jij als klant helemaal tevreden bent leveren wij alle eindresultaten op in de gewenste formaten.

Kosten

De kosten zijn afhankelijk van de gewenste producten. Een sfeerimpressie is al mogelijk vanaf €600,00. Er zijn vele mogelijkheden bij evenementen en daarom kunnen de prijzen ook erg uiteen lopen. Wij zijn erg benieuwd naar jouw wensen. Wil je informeren naar de mogelijkheden en/of kosten? Neem dan gerust contact met ons op via onderstaand formulier.

Meer Informatie

  Onze Werkwijze

  • Pre-productie

   In de eerste fase bespreken we de ideeën, er wordt gebrainstormd en daaruit volgt een krachtig concept en/of script. Vervolgens worden de voorbereidingen getroffen voor de draaidag(en) en eventuele animaties.

  • Productie

   De productiefase bestaat uit de draaidagen. Alles wat voorbereid is in de pre-productie wordt nu uitgevoerd.

  • Post-productie

   De post-productie is de nabewerking van de film. Hierin wordt er gemonteerd, geanimeerd en de eventuele voice-over opgenomen. Als er na enkele feedback rondes de gedroomde montage ligt wordt de film nog afgemaakt met color-grading, sounddesign en natuurlijk de mixage.

  • Oplevering

   Tot slot wordt de film voor de afgesproken deadline opgeleverd in de gewenste formaten. Dit kan natuurlijk voor televisie zijn, maar ook voor Youtube, Facebook of Instagram. Wij kunnen in ieder gewenst formaat opleveren.

  Onze Klanten

  • Prettig mee samengewerkt!

   Lucinda Verwey
  • Vaak mee gewerkt en altijd tevreden. Sterk in zich verplaatsen in de wensen van de klant!

   Daan van den Berg
  • WV Films, top kwaliteit, snelle service en duidelijke communicatie. Wij zijn erg tevreden over het werk van WV Films.

   Dico van der Weijde VDKVDW
  • Fijne, professionele filmmaker

   Marco van Bergen