Instructiefilm Laten Maken?

Een instructiefilm is de meest effectieve manier om iets uit te leggen. Het biedt je de kans om iets uit te leggen aan een klant of medewerker zonder dat hij of zij lappen tekst hoeft te lezen. Een instructiefilm kan ingewikkelde materie eenvoudig maken. Het kan gebruikt worden om een iets uit te leggen, tips te geven en kan bovendien als promotiemateriaal ingezet worden!

Waarom WV Films?

 • De hoogste kwaliteit voor elk budget
 • Vaste en duidelijke prijzen
 • We zijn flexibel en gaan tot het uiterste
 • Eén contactpersoon die altijd voor je klaar staat

Onze Werkwijze

Allereerst zullen we samen in gesprek gaan over jullie ideeën en plannen. We bespreken het verhaal, je doelen en je doelgroep. Vervolgens kijken we welk formaat het best geschikt is voor de instructiefilm(s). Is dit bijvoorbeeld animatie of toch film?

Hierna volgt de creatieve fase waarin het concept en/of script wordt uitgewerkt. Als hier na eventuele aanpassingen een akkoord op is gegeven beginnen de voorbereidingen. Als de planning rond is zullen de opnames plaats vinden.  Tijdens de opnames zorgen wij dat het script prachtig gevisualiseerd wordt.

Na de opnames zal de montage en eventuele animatie gestart worden. De film/animatie wordt hier voorzien van een eventuele voice-over, muziek, effecten en ondertitels. Als jij als klant na eventuele feedback rondes helemaal tevreden bent zullen we de film nog voorzien van colorgrading, sounddesign en de juiste mixage. Tot slot leveren wij de film op in het gewenste formaat.

Onze Werkwijze

 • Pre-productie

  In de eerste fase bespreken we de ideeën, er wordt gebrainstormd en daaruit volgt een krachtig concept en/of script. Vervolgens worden de voorbereidingen getroffen voor de draaidag(en) en eventuele animaties.

 • Productie

  De productiefase bestaat uit de draaidagen. Alles wat voorbereid is in de pre-productie wordt nu uitgevoerd.

 • Post-productie

  De post-productie is de nabewerking van de film. Hierin wordt er gemonteerd, geanimeerd en de eventuele voice-over opgenomen. Als er na enkele feedback rondes de gedroomde montage ligt wordt de film nog afgemaakt met color-grading, sounddesign en natuurlijk de mixage.

 • Oplevering

  Tot slot wordt de film voor de afgesproken deadline opgeleverd in de gewenste formaten. Dit kan natuurlijk voor televisie zijn, maar ook voor Youtube, Facebook of Instagram. Wij kunnen in ieder gewenst formaat opleveren.

Kosten Instructiefilm

De kosten voor een instructiefilm lopen erg uiteen. Dit komt omdat er vele mogelijkheden zijn rondom een instructiefilm. Een film kan bijvoorbeeld geanimeerd zijn maar ook volledig uit videobeelden bestaan. Dit is afhankelijk van jouw wensen en wat het meest passend is voor de benodigde film(s). Wij geloven daarom ook niet in standaard prijzen pakketten maar kijken specifiek naar jouw wensen. Een instructiefilm is maatwerk en wij zorgen ervoor dat de kosten zo laag mogelijk blijven terwijl we de beste kwaliteit bieden. Wil je meer weten? Aarzel dan niet om via onderstaand formulier contact met ons op te nemen!

Meer Informatie

Onze Klanten

 • Prettig mee samengewerkt!

  Lucinda Verwey
 • Vaak mee gewerkt en altijd tevreden. Sterk in zich verplaatsen in de wensen van de klant!

  Daan van den Berg
 • WV Films, top kwaliteit, snelle service en duidelijke communicatie. Wij zijn erg tevreden over het werk van WV Films.

  Dico van der Weijde VDKVDW
 • Fijne, professionele filmmaker

  Marco van Bergen