Boektrailer Laten Maken?

Een boektrailer is een aantrekkelijke manier om een inkijkje te geven in een boek. Het is dé manier om een groot publiek te bereiken. Visualiseer het verhaal van je boek in een spannende trailer om de aandacht te trekken. Via social media en YouTube kun je een trailer massaal verspreiden. Daarnaast kun je bij webwinkels als bol.com je trailer plaatsen om de verkopen te stimuleren. Een boektrailer is de uitgelezen manier om jouw boek in de etalage te zetten!

Waarom WV Films?

 • De hoogste kwaliteit voor elk budget
 • Vaste en duidelijke prijzen
 • We zijn flexibel en gaan tot het uiterste
 • Eén contactpersoon die altijd voor je klaar staat

Onze Werkwijze

Allereerst zullen we samen in gesprek gaan over jullie ideeën en plannen. We bespreken het boek, je doelen en je doelgroep. Daarna volgt de creatieve fase waarin het concept en/of script wordt uitgewerkt. Als hier na eventuele aanpassingen een akkoord op is gegeven gaan we aan de gang.

In het geval van film zal alles voorbereid worden voor de draaidag(en). Tijdens de opnames zorgen wij ervoor dat het script prachtig gevisualiseerd wordt. Daarna volgt de montage en wordt de trailer voorzien van eventuele voice-over, muziek, effecten, animatie en ondertitels. Als jij na eventuele feedback rondes helemaal tevreden bent werken wij de trailer mooi af en leveren we het op in het gewenste formaat.


In het geval van animatie zullen wij na een akkoord op het concept/script/storyboard aan de gang gaan. De boektrailer wordt voorzien van een eventuele voice-over, muziek, sounddesign en ondertitels. Als jij na eventuele feedback rondes helemaal tevreden bent leveren wij de boektrailer op in het gewenste formaat.

Boektrailer Kosten

Er zijn verschillende stijlen voor een boektrailer. Vaak bestaat een boektrailer uit geanimeerde stukken uit het boek. In dit geval zijn trailers mogelijk vanaf €500,00. Een boektrailer kan ook een kleine verfilming zijn van een spannend stukje uit het boek. In dat geval kunnen de kosten erg uiteen lopen afhankelijk van de wensen. Echter zijn er voor ieder budget mogelijkheden. Wil je meer weten over de kosten? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via onderstaand formulier!

Meer Informatie

  Onze Klanten

  • Prettig mee samengewerkt!

   Lucinda Verwey
  • Vaak mee gewerkt en altijd tevreden. Sterk in zich verplaatsen in de wensen van de klant!

   Daan van den Berg
  • WV Films, top kwaliteit, snelle service en duidelijke communicatie. Wij zijn erg tevreden over het werk van WV Films.

   Dico van der Weijde VDKVDW
  • Fijne, professionele filmmaker

   Marco van Bergen