Bedrijfsfilm Laten Maken?

Met een bedrijfsfilm vertel je op een overtuigende manier het verhaal van jouw bedrijf. Bewegend beeld is de meest effectieve manier om de interesse te wekken van potentiële klanten. Eén beeld zegt tenslotte meer dan duizend woorden.  

Een goede bedrijfsfilm vertelt niet alleen het verhaal van het bedrijf maar gebruikt emotie als middel om echt te overtuigen. Je wilt tenslotte écht indruk maken met jouw film!

Waarom WV Films?

 • De hoogste kwaliteit voor elk budget
 • Vaste en duidelijke prijzen
 • We zijn flexibel en gaan tot het uiterste
 • Eén contactpersoon die altijd voor je klaar staat

Wie is WV Films?

WV Films is opgericht door mij, Winant Veldhuizen. Ik heb veel enthousiasme voor het vak en produceer voornamelijk bedrijfsfilms. Dit doe ik soms zelfstandig, en soms met ervaren collega freelancers uit het werkveld. Op die manier houden we de kwaliteit hoog en de kosten laag.

Onze Werkwijze

We zullen starten met een gesprek over jullie ideeën en plannen. We bespreken de doelen en de doelgroep. Daarnaast zullen we al jullie wensen voor de bedrijfsfilm bespreken.

Met alle opgedane kennis zullen wij een concept en script uitwerken. Als hier na eventuele aanpassingen een akkoord op wordt gegeven beginnen de voorbereidingen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het plannen van de locaties en draaidagen. Ook wordt er gekeken naar de acteurs of sprekers. Dit alles gaat natuurlijk in samenspraak met jullie.

Als de voorbereiding rond is zullen de opnames plaats vinden. Tijdens de opnames zorgen wij dat het script prachtig gevisualiseerd wordt.

Na de opnames zal de montage en eventuele animatie beginnen. De film wordt hier voorzien van een eventuele voice-over, muziek en effecten. Hierin worden jullie betrokken en zijn er momenten om feedback te geven. Als jullie helemaal tevreden zijn zullen we de film nog voorzien van de spreekwoordelijke kers op de taart. Dit doen we door middel van kleurenbewerking, sounddesign en de audio mixage. Tot slot leveren wij de film op in het gewenste formaat. Na het opleveren zullen wij jullie ook adviseren over hoe je de film het best kunt inzetten om je doelen te bereiken.

Onze Werkwijze

 • Pre-productie

  In de eerste fase bespreken we de ideeën, er wordt gebrainstormd en daaruit volgt een krachtig concept en/of script. Vervolgens worden de voorbereidingen getroffen voor de draaidag(en) en eventuele animaties.

 • Productie

  De productiefase bestaat uit de draaidagen. Alles wat voorbereid is in de pre-productie wordt nu uitgevoerd.

 • Post-productie

  De post-productie is de nabewerking van de film. Hierin wordt er gemonteerd, geanimeerd en de eventuele voice-over opgenomen. Als er na enkele feedback rondes de gedroomde montage ligt wordt de film nog afgemaakt met color-grading, sounddesign en natuurlijk de mixage.

 • Oplevering

  Tot slot wordt de film voor de afgesproken deadline opgeleverd in de gewenste formaten. Dit kan natuurlijk voor televisie zijn, maar ook voor Youtube, Facebook of Instagram. Wij kunnen in ieder gewenst formaat opleveren.

Kosten

Wij starten met een tarief van €750,00. Gemiddeld kost een bedrijfsfilm bij ons ongeveer €2000,00.

De kosten van een bedrijfsfilm lopen erg uiteen. Iedere bedrijfsfilm is uniek. Ieder bedrijf heeft ook eigen wensen voor een bedrijfsfilm. De kosten worden mede daardoor bepaald. Wij kijken specifiek naar jullie wensen en zullen een strakke offerte op maat maken. Door deze werkwijze kunnen wij de beste kwaliteit voor jullie wensen bieden en zullen de kosten zo laag mogelijk houden.

Wij werken met duidelijke en gedetailleerde offertes vooraf waardoor wij kunnen garanderen dat er geen onverwachte kosten achteraf komen. Wil je meer weten over de kosten van een bedrijfsfilm? Lees dan onze blog: Wat kost een bedrijfsfilm of neem contact met ons op via onderstaand formulier!

Meer Informatie

  Onze Klanten

  • Prettig mee samengewerkt!

   Lucinda Verwey
  • Vaak mee gewerkt en altijd tevreden. Sterk in zich verplaatsen in de wensen van de klant!

   Daan van den Berg
  • WV Films, top kwaliteit, snelle service en duidelijke communicatie. Wij zijn erg tevreden over het werk van WV Films.

   Dico van der Weijde VDKVDW
  • Fijne, professionele filmmaker

   Marco van Bergen