Animatie Laten Maken?

Animatie biedt oneindig veel mogelijkheden om jouw verhaal de vertellen. Alles is mogelijk. Door gebruik van infographics kun je de meest ingewikkelde materie behapbaar maken. Ook kun je animatie uitstekend inzetten om op een creatieve manier een boodschap over te brengen, een product te promoten, of uit te leggen wat jouw bedrijf voor een klant kan betekenen.

Waarom WV Films?

 • De hoogste kwaliteit voor elk budget
 • Vaste en duidelijke prijzen
 • We zijn flexibel en gaan tot het uiterste
 • Eén contactpersoon die altijd voor je klaar staat

Onze Werkwijze

Allereerst zullen we samen in gesprek gaan over jullie plannen en ideeën. We bespreken het verhaal, je doelen en je doelgroep. Daarna volgt de creatieve fase waarin het concept en/of script wordt uitgewerkt. Als hier na eventuele aanpassingen een akkoord op is gegeven begint de uitwerking van de animatie. De animatie wordt voorzien van eventueel sounddesign, voice-over, muziek en ondertitels. Als jij als klant na eventuele feedback rondes helemaal tevreden bent leveren wij de film op in het gewenste formaat.

Kosten

De kosten voor een animatiefilm lopen erg uiteen. Dit komt omdat er vele stijlen zijn binnen animatie en elke animatiefilm maatwerk is. Zo spelen lengte, stijl en de keuze voor 2D, 2.5D of 3D animatie een grote rol. Wij geloven daarom ook niet in standaard prijzen pakketten maar kijken specifiek naar jouw wensen. Op die manier zorgen wij dat de kosten zo laag mogelijk blijven terwijl we de beste kwaliteit voor jouw wensen garanderen.  Voor ieder budget zijn er mogelijkheden! Wil je meer weten over de kosten van een animatiefilm? Neem dan gerust contact met ons op via onderstaand formulier.

Meer Informatie

  Onze Klanten

  • Prettig mee samengewerkt!

   Lucinda Verwey
  • Vaak mee gewerkt en altijd tevreden. Sterk in zich verplaatsen in de wensen van de klant!

   Daan van den Berg
  • WV Films, top kwaliteit, snelle service en duidelijke communicatie. Wij zijn erg tevreden over het werk van WV Films.

   Dico van der Weijde VDKVDW
  • Fijne, professionele filmmaker

   Marco van Bergen